Чай Tea Post

Tea Post – це колекція листового
та пакетованого чаю на Ваш смак

  • Чай чорний листовий TM Tea Post
    Чай чорний листовий TM Tea Post

    Tea Post

    Чай чорний листовий TM Tea Post

    Перейти

  • Чай чорний листовий зі смаком бергамоту TM Tea Post
    Чай чорний листовий зі смаком бергамоту TM Tea Post

    Tea Post

    Чай чорний листовий зі смаком бергамоту TM Tea Post

    Перейти

  • Чай зелений листовий TM Tea Post
    Чай зелений листовий TM Tea Post

    Tea Post

    Чай зелений листовий TM Tea Post

    Перейти

  • Чай чорний в пакетиках ТМ Tea Post
    Чай чорний в пакетиках ТМ Tea Post

    Tea Post

    Чай чорний в пакетиках ТМ Tea Post

    Перейти

  • Чай чорний зі смаком  бергамоту в пакетиках ТМ TeaPost
    Чай чорний зі смаком  бергамоту в пакетиках ТМ TeaPost

    Tea Post

    Чай чорний зі смаком бергамоту в пакетиках ТМ TeaPost

    Перейти

  • Чай зелений в пакетиках ТМ Tea Post
    Чай зелений в пакетиках ТМ Tea Post

    Tea Post

    Чай зелений в пакетиках ТМ Tea Post

    Перейти

  • Чай чорний зі смаком лимону в пакетиках ТМ Tea Post
    Чай чорний зі смаком лимону в пакетиках ТМ Tea Post

    Tea Post

    Чай чорний зі смаком лимону в пакетиках ТМ Tea Post

    Перейти

Якість та смак

Чорний індійський та зелений китайський чай ТМ Tea Post без будь-яких домішок та лише з натуральними ароматизаторами, ретельно відібраними та гармонічно поєднаними зі свіжим чайним листям, прийдеться до смаку найвибагливішим шанувальникам цього напою. В асортименті колекції сім класичних позицій чаю.

Дизайн

Tea Post має оригінальний дизайн – це чай обгорнутий газетою, де кожна марка вказує на місце вирощування чаю, а фото з кораблем символізує його доставку. Чому саме газета? Раніше газета була найпоширенішим засобом пакування – нею обгортали і в ній зберігали майже все.

Сировина та користь

Добре відомо, що індійський чай багатий на вітаміни, амінокислоти та ефірні масла. Більшість видів індійського чаю виготовляють з різновиду чайного куща Ассам, який відрізняється насиченим та терпким смаком, настоєм яскраво-червоного кольору та легким приємним ароматом. Індійський чай смачно та корисно вживати з молоком, саме тому його найчастіше заварюють до сніданку – для бадьорого ранку!

Китайський зелений чай відрізняється від будь-якого чорного чаю перш за все технологією обробки та сушіння листя, завдяки якій він залишається більш фізіологічно активним та містить значно більше корисних речовин та вітамінів у порівнянні з чорним чаєм. Під час виготовлення зеленого чаю листя не піддається повному окисленню (ферментації), завдяки чому і зберігається його зелений колір та значна частина біоактивних мікроелементів. Саме тому китайський зелений чай здебільшого заварюють двічі!

Чай Tea Post -  як гороскоп, загадка для кожного. Міцність чаю – додасть рішучості, аромат – подарує натхнення та позитив, а насичений смак зарядить Вас енергією!

Починайте день з чаєм Tea Post - дізнавайтесь першими про новини світу!